۷ چالش مشترک و اصلی پیش روی کارآفرینان
16
اردیبهشت

مطلب: ۷ چالش مشترک و اصلی پیش روی کارآفرینان

۷ چالش مشترک و اصلی پیش روی کارآفرینان

یادداشت هفتگی هاشم راعی مشاور ومدرس مدیریت

تمامی کارآفرینان در بازه های زمانی احساس می کنند بار تمامی مسوولیتهای دنیا بر شانه آنهاست… نگران نباشید! – این بخشی از فرآیند است. مهم این است که شما در فرآیند ساخت سیستمی هستید که تمامی افراد در ارتباط با آن از آن سود خواهند برد. بنابراین خسته نشوید و با تمام قدرت به جلو حرکت کنید. زمانی خواهد رسید که فشار این مسوولیتها کم و کمتر خواهد شد. در زیر به تعدادی از چالشهای مشترک کارآفرینان و چگونگی مدیریت آنها اشاره خواهیم کرد.

۱- بزرگ بینی موفقیت
بسیاری از کارآفرینان موفقیت اولیه را بسیار بیشتر از چیزی که هست میبینند و به دنبال این دچار افسردگی و سرخوردگی میگردند. دلخور نشوید اگر میزان موفقیت شما با چیزی که تصور کرده بودید برابری و یا حتی رقابت نمیکند. اتفاقات خوب همیشه نیاز به زمان دارند تا به بهترینها تبدیل شوند. به سمت موفقیت ادامه دهید و بدانید هر موفقیتی بهتر از هیچ است. تسلیم نشوید!

۲- هدف اشتباه
پول همیشه چیزی است که همه ما به دنبال آن هستیم اما اجازه ندهید جایگزین اهداف اصلی کسب و کار شما شود. انرژی و روحیه شما بایستی بر روی مشتریان و محصولاتتان متمرکز باشد. بر روی پیغام کارمندان خود، رقابت و تمایز از رقبا و چرا کار شما دارایی ارزشمندی برای مشتریانتان است، تمرکز کنید. پول خواهد آمد!

۳- دید منفی
در اکثر مواقع کارآفرینان در ابتدای کار افسرده و دلسرد میشوند. شکست و سختیهای راه همیشه این تاثیر را دارند اما این طبیعیست. موردی که کارآفرینان قوی را از بقیه گروه جدا میکند استقامت، پشتکار و همت عالی ایشان است. سرتان را بالا بگیرید و متمرکز باشید. خودتان را در موقعیتی قرار ندهید که احساس کنید به اهداف خود نمیتوانید برسید. با دقت و همت موفقیت حاصل میشود و این اجتناب ناپذیر است.

۴- ساختار ضعیف
رهبران قوی ساختار سازمانی قوی برای پشتیبانی خود دارند. مهم است که در زمان رشد سیستم خود ساختارها و مسوولیتها را نیز رشد دهید و بزرگ کنید. مصاحبه کنید و بهترینها را برای تیم خود انتخاب کنید.
اگر با حداقل بودجه در حال کار هستید به نیروهای خوب سهامی را به جای حقوق معمول پیشنهاد دهید. مهم این است که زیرساختهای  ساختار شرکت را درست بسازید. نیروی خوب ندارید؟ او را پیدا کنید!

۵- همه کاره؟
کارآفرینان، به خصوص در ابتدای کار در نقشهای مختلفی در سازمان ظاهر میشوند. هر چند که لازم است اما ممکن است خیلی سخت و دلسرد کننده باشد. نگذارید این موارد شما را دلسرد کند – اگر راحت بود همه این کار را میکردند. تعادلی را بین کارهای مختلف برای خود ایجاد کنید، زمان بندی کنید و به آن احترام بگذارید. زندگی آسانتر میشود.

۶- انگیزه کارکنان
این موضوع بسیار مهم است! به عنوان یک کارآفرین شما یک سیستم را به سمت پیروزی قطعی و یا یک شکست کامل پیش میبرید. راه دیگری در پیش نیست. شما بایستی کارکنان را امیدوار کرده و به ایشان انگیزه دهید و در مسیر موفقیت پیش ببرید. گاها کارآفرینان فراموش میکنند چقدر انگیزه کارکنان مهم است. کارمندان یک سازمان خون زندگی یک سازمان هستند. سازمانهای به شدت موفق همگی دارای کارکنان شاد، راضی و با انگیزه هستند.

۷- کمبود پشتیبانی
گاهی مواقع کارآفرینان احساس میکنند که خانواده و دوستانشان مسیر و روش ایشان را درک نمیکنند. ما مانند اکثریت مردم ساخته نشدهایم. در میان موج انتقادها ادامه دهید و متمرکز باشید! به دنبال پشتیبان در میان همکاران و ارتباطات سازمانی خود باشید. با شرکتهای همکار که با شما در ارتباط هستند رابطه نزدیکتری برقرار کنید و با ایجاد ارتباط با دیگر کارآفرینان موفق بمانید. شما تنها نیستید!

 هاشم راعی مشاور ومدرس مدیریت