
مطلب : جشن بالماسکه بی انتها
جشن بالماسکه بی انتها
یادداشت هفتگی هاشم راعی مشاور و مدرس مدیریت
موضوع تفکیک جنسیتی همچنان بحث داغ محافل مختلف کشوریست که انگار یک جشن بالماسکه بی انتها در آن جریان دارد.
در این جشن نامردها با زدن انواع ماسک های فریبنده سعی میکنند خودشان را به روی صحنه برسانند و با بکار بردن انواع تردستی هایی که در آن چیره دست هستند و برایش آموزش دیده اند، ذهن دیگران را مشغول کنند تا هم دستانشان با آرامش بیشتری دست در جیب سایر تماشاچی های متحیر و مقهور این صحنه ی ساختگی کنند و سهم بیشتری از دارایی شان را به جیب بزنند.
اگر هنوز متحیر نمایش های ساختگی روی صحنه هستیم یعنی هنوز این جشن تحمیلی ادامه خواهد داشت و هر روز از ماسکی جدید رونمایی خواهد شد تا خیلی حوصله مان سر نرود.
صحنه گردان جشن بالماسکه خوب میداند که هر ماسک تاریخ مصرف مشخصی دارد…
ماسک دارای رد مُهر بر پیشانی، ماسک عزا، ماسک امربه معروف، ماسک خندوانه، ماسک دورهمی، ماسک عصرجدید، ماسک افشاگری های ساختگی، ماسک مرگ بر این و آن، ماسک ستاره مربع های جذاب، ماسک ایستادن در صفهای طولانی و انواع ماسک های غرور آفرین ملی هنوز جز پر فروشترین ماسک های این جشن بالماسکه میهنی هستند.
شما مقهور کدام ماسک هستید ؟!
0 دیدگاه